طرز تهیه شربت آلبالو , طرز تهیه شربت سکنجبین , طرز تهیه شربت خاکشیر , طرز تهیه شربت زعفران , طرز تهیه شربت به لیمو , طرز تهیه شربت پرتقال , طرز تهيه شربت آلبالو , طرز تهیه شربت نعناع , طرز تهیه شربت آبلیمو , طرز تهیه شربت بهار نارنج , طرز تیه شربت , طرز تيه شربت سالبوتامول , طرز تيه شربت سکنجبین , طرز تيه شربت متادون , طرز تيه شربت البالو , طرز تيه شربت سودوافدرین , طرز تيه شربت کتوتیفن , طرز تيه شربت دیفن , طرز تيه شربت هیدروکسی , طرز تيه شربت اکسپکتورانت , طرز تيه شربت پرومتازین , طرز تيه شربت پروسپان , طرز تيه شربت گایافنزین , طرز تيه شربت لاکتولوز , طرز تيه شربت تریاک , طرز تيه شربت فروگلوبین , طرز تيه شربت كتوتيفن1 , طرز تيه شربت زینک , طرز تيه شربت دی , طرز تيه شربت برم ,
یک شربت فوق العاده به نام شربت جُلاب را به شما آموزش خواهیم داد. امیدواریم در فصل گرم تابستان با خوردن این شربت خوشمزه تشنگی و عطش خود را به شدت کاهش دهید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم:
نبات سفید : 1کیلوگرم
گلاب : 3کیلوگرم
زعفران : نیم مثقال
طرز تهیه:
اول نبات و گلاب را با شعله ملایم بجوشانید در حین جوشیدن کف آن را جدا کنید و صاف نمایید به قدری بجوشد تا اینکه نصف شود. سپس زعفران را با مقداری گلاب حل کرده و سپس به نبات و گلاب اضافه کنید. شربت جلاب آماده است، هنگام استفاده از آن میتوانید با آب سرد یا عرقیات مناسب و فرنجمشک و یا تخم ریحان و... بنوشند.
خواص شربت جُلاب:
این شربت جهت تقویت قلب و اعصاب و افسردگی بسیار مفید است. در بسیاری از دستورها به عنوان پایه شربت مورد استفاده قرار می گیرد.
این شربت با کاهش مقدار زعفران نوشیدنی بسیار خوبی برای فصل گر ما می باشد و برای این فصل بسیار مناسب است