پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :
پاستا لوله ای | 450 گرم |
پنیر خامه ای | 600 گرم |
پنیر موزارلا خرد شده | 450 گرم |
تخم مرغ زده شده | 1 عدد |
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) | 900 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/4 فنجان |
طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.
سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.
فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.
به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
, طرز تهیه پاستا , طرز تهیه پاستا آلفردو , طرز تهیه پاستا پنه , طرز تهیه پاستا با سس خامه , طرز تهیه پاستا با سس آلفردو , طرز تهیه پاستا با خامه , طرز تهیه پاستا مرغ , طرز تهیه پاستا با سس پستو , طرز تهیه پاستا با مرغ , طرز تهیه پاستا با سس سفید , طرز تهيه پاستا با خامه , طرز تهيه پاستا الفردو , طرز تهيه پاستا با سس سفيد , طرز تهيه پاستا ايتاليايي , طرز تهيه پاستا پنه مرغ , طرز تهيه پاستا با مرغ , طرز تهيه پاستا پنه , طرز تهيه پاستا با سس الفردو , طرز تهيه پاستا با بادمجان , طرز تهيه پاستا با ميگو , طرز تهيه پاستا مرغ , طرز تهيه پاستاى مرغ , طرز تهيه پاستاي ميگو , طرز تهيه پاستاي سبزيجات , طرز تهيه پاستاي ايتاليايي ,