loading...
فانونه , جوک , اس ام اس , عکس , کلیپ , فیلم , دانلود آهنگ جدید
آخرین ارسال های انجمن
admin بازدید : 508 دوشنبه 11 اسفند 1393 نظرات (0)

با آموزش طرز تهیه این خمیر میتوانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید.

آماده سازی : 15 دقیقه  
موردمصرف : پیش غذا 

مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :

 آرد  3 پیمانه
 روغن ذرت  1/3 پیمانه
 نشاسته  1 قاشق غذا خوری
 تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم


طرز تهیه خمیر سمبوسه :
روغن را روی آرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم.

سپس نشاسته و نمک را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا خمیر متوسط نرمی بدست بیاید یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

سپس در کیسه نایلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت می دهیم تا خمیر عمل بیاید.

سطح صافی را آرد پاشی کرده با وردنه باز کرده تا نازک شود با قالب گرد شکل می دهیم . سپس مواد میانی را در یک طرف ریخته و طرف دیگر را روی آن قرار داده و محکم می بندیم.

در روغن داغ سرخ می کنیم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشید خیلی راحت می توانید خمیر را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ریخته و بعد قالب را روی آن ببندید)

 

طرز تهیه سمبوسه , طرز تهیه سمبوسه پیتزایی , طرز تهیه سمبوسه با نان لواش , طرز تهیه سمبوسه در فر , طرز تهیه سمبوسه بدون گوشت , طرز تهیه سمبوسه جنوبی , طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی , طرز تهیه سمبوسه بندری , طرز تهیه سمبوسه افغانی , طرز تهیه سمبوسه خانگی ,طرز تهیه خمیر سمبوسه , آموزش درست کردن خمیر سمبوسه

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1555
  • کل نظرات : 200
  • افراد آنلاین : 224
  • تعداد اعضا : 291
  • آی پی امروز : 759
  • آی پی دیروز : 373
  • بازدید امروز : 1,922
  • باردید دیروز : 1,829
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 5,404
  • بازدید ماه : 19,888
  • بازدید سال : 89,049
  • بازدید کلی : 2,250,634
  • کدهای اختصاصی